KARRIÄR HOS LABIO MEDICAL

Teknisk utveckling och innovativ vetenskaplig forskning är nyckelkomponenterna till vår helhetslösning inom point-of-care. Vill du vara en del av vårt arbete?  Kärnan till Labio Medicals framgång att kunna erbjuda marknaden en analysmetod beror på en bra arbetsmiljö där varje enskild medarbetares kompetens värdesätts och ges möjligheten till att utvecklas. 

För att kunna säkerställa att bolagets produkter och tjänster når slutkund kommer ett team av målinriktade, passionerade och erfarna individer behövas till organisationen. Därför är Labio Medical intresserade att höra från intresserade kandidater med gedigen kunskap och arbetslivserfarenhet från forskning till affärsutveckling och som vill veta mer om hur man kan hitta fler sjukdomar via utandningsluften. 

Ansökan – Vi är alltid intresserade av att höra kandidater som är intresserade av Labio Medicals verksamhet och bolagets uppdrag . Har du intresse av metaboliska sjukdomar, biokemisk analys och precisionsmedicin är du välkommen att höra av dig. Skriv till info@labio.se och bifoga personligt brev och CV.

Stockholm

Org. 556254-8502

Contact